duminică, 29 mai 2011

Supa de pasare cu galuste.




Ingrediente:
  *maruntaiele de la o pasare
   *zarzavat pentru supa:morcov,ceapa,pastarnac,telina.....etc.
   *2 oua
   *5 linguri gris,
   *o lingura malai,
   *sare,
   *optional boabe de piper 
   * patrunjel.
Preparare:
  Se spala maruntaiele de pasare cu apa rece, se pun la foc cu o lingura de sare sa fiarba la foc domol.Se spumuieste de cate ori este nevoie.Cand este carnea pe jumatate fiarta se adauga zarzavaturile.Cand este si zarzavatul aproape fiert se pune o cana de apa rece pentru a potoli supa apoi se adauga galustile, se pune capacul si se continua fiertul pana si galustile sunt gata.
Se opreste focul, se pune patrunjel tocat marunt si supa este buna de servit.
Sfat!
Inlocuiti o lingura de gris cu una de malai si galustele vor fi mai gustoase si mai aurii.
Am inlocuit teieteii de casa cu galuste.
Va doresc Pofta Buna!
http://www.retecalamama.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu